schoolkids.jpgTänään olin ensimmäisen kerran työharjoittelupaikassani torstain jälkeen. Vaikka kipeänä oleminen onkin kurjaa, muutama päivä levossa teki todella hyvää. Tänään harjoittelupaikalla täytin heti viimeisen kolmen viikon lukujärjestykseni mielenkiintoisilla ja haasteellisilla tehtävillä. Oli kiva olla taas paikassa, joka pursuaa elinvoimaa ja elämäniloa.


Huomenna on ruotsin kirjallinen loppukoe, enkä ole taaskaan lukenut tarpeeksi. Vielä inhottavamman kokeesta tekee se, että keikun tyydyttävän ja hyvän kielitaidon (numeerisesti 3-4) välimaastossa. Kaikesta levosta huolimatta en saa itsestäni irti yhtään enempää motivaatiota ruotsin opiskeluun. Loppukokeen jälkeen olen toivottavasti suorittanut ruotsin kielen oppimääräni tässä elämässä.

Kotimatkalla harjoittelusta päätin poiketa ostoskeskuksessa. Kiertelin kaupoissa hyvän tovin lähinnä tutustuen tarjontaan joululahjoja silmällä pitäen. Tämänvuotiset jouluostokset tuottavat normaalia enemmän päänvaivaa, sillä kuukausituloni ovat pienentyneet ja lähisukuni kasvanut. Mikä siis neuvoksi?

christmas_shopping_300_rfpwo.jpgEhkä jossain vaiheessa tähän blogiin alkaa tulla syvällisempiäkin ajatuksia. Toisaalta omapahan on blogini, ja omaksi ilokseni tätä suurimmaksi osaksi kirjoittelen, joten on kai aika sama, mitä tänne rustailen :)

Olen ylpeä itsestäni, että olen osannut kikkailla sivun muotoilujen kanssa niin, että voin linkittää kuvia tänne ja saada tämän tekstin hienosti tähän viereen. Osaan HTML:ää juuri sen verran muutaman tunnin takkuamisen jälkeen! Mutta nyt lähden unille!

Kuvat: www.kjzz.org ja www.cap.org.uk