Hävettää myöntää, miten helposti tulen riippuvaiseksi tv-sarjoista. Ennen joulua minulla oli Greyn anatomia -kausi. Saatoin ehtimiseni mukaan katsoa päivässä usean jakson vaipuen yhä syvemmälle sarjan maailmaan. Tämän vuoden koukuttajani on Desperate housewives (kieltäydyn käyttämästä sarjan suomenkielistä nimeä, koska se on mielestäni epäonnistunein käännös ikinä). Jostain syystä avaan silmäni suosituimmille sarjoille vasta keskimäärin toisen tai kolmannen tuotantokauden aikana, ja niin kävi tällekin sarjalle. Nykyään se on kuitenkin jokamaanantainen rituaali. Vähän aikaa sitten sain käsiini sarjan ykköstuotantokauden. Guess who's hooked!

Nolottaa se, että järjestän itselleni vapaa-aikaa niin, että ehdin katsoa ainakin yhden jakson joka päivä. Tänään jopa toivoin vanhempieni lähtevän takaisin kotiin nopeasti, että pääsisin rentoutumaan ohjelman parissa. Tiedän, että rentoutumiskeinoni alkaa haiskahtaa jo kovasti epäterveeltä, mutta annan itselleni ainakin viikonloppuisin luvan kuluttaa aikaani moiseen hömppään. Voisihan sitä epäterveellisempiäkin rentoutumiskeinoja olla! Tällä hetkellä mikään ei vaan voita laadukkaan draaman katsomista.

Koska koen asiat voimakkaasti, samaistun aina lempiohjelmieni roolihenkilöihin. Ennen joulua kipuilin Meredith Greyn sitoutumiskammon kanssa jopa siinä määrin, että metsästin kussakin jaksossa kuulemiani osuvia repliikkejä netistä kirjoittaakseni ne ylös. Nelosen nettisivuilta löydettävän testin mukaan Täydellisistä naisista (okei, tämän kerran tuo käännöshirviö) olen Susan Mayer. Ykköstuotantokauden tapahtumakulku on saanut minut jopa muuttamaan suhtautumistani kolmostuotantokauden tapahtumiin Susanin mieselämässä.

Eikä lempisarjani olisi tietenkään mitään ilman edes yhtä tappavan seksikästä miestä. Suurimmat televiosarjaihastukseni kautta aikojen ovat olleet Beverly Hillsin Dylan, Aliaksen Vaughn, O.C:n Ryan, Paon Scofield, Greyn anatomian Shepherd ja uusin tuttavuuteni Mike Delfino. Retkahdan edelleen miehekkäisiin miehiin; sellaisiin, joilla on lihakset ja sänki.

Sellainen minulla on in real life. Mike Delfinon patsastellessa kuvaruudussa hikisenä ilman paitaa ajattelen omaa veistoksellista urhoani, joka onneksi ymmärtää tarvettani vaipua tv-sarjamaailmaan. Tänään keskustelimme siitä, miten molemmat meistä nauttivat välillä siitä, kun voivat olla kotona rauhassa epäsosiaalisia uppoutuen johonkin huippusarjaan.  Tunne siitä, että tässä on minun mieheni for life, vahvistuu. Hän on niin minun.

mikedelf.jpg374929062c612474ebabjy6.jpg708761006.jpg
513878672smalldy9.jpglperry9-sized.jpg7f469c7a.jpg


Stinkin' hot! ...laittaisin kernaasti sen oman mieheni kuvan tuohon listaan, mutta taidan kuitenkin pitää hänet vain itselläni. ;)